Nieuws & Blogs

Wijzigingen seizoen 2024-2025

Wijzigingen seizoen 2024-2025

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Peuter- en Kleutergym Nijmegen ook na de zomerstop weer een vervolg krijgt! Ook komend seizoen blijven we onze lessen aanbieden op vertrouwde locaties en maken we enkele aanpassingen om nog beter aan uw wensen te voldoen.

Locaties en tijden

 

  • Maandag en zaterdagochtend blijven we actief in Gymzaal Weezenhof.
  • Woensdagmiddag mogen we de lessen weer verzorgen in Sportzaal ’t Hert.
  • Zondagochtend zijn we weer te vinden in Gymzaal de Stelt in Lent.

Nieuwe locatie voor de woensdagochtend

Vanwege het intensieve gebruik van gymzaal de Stelt door de scholen op woensdag, zijn we genoodzaakt een nieuwe locatie te zoeken voor onze woensdagochtendlessen. We zijn blij te kunnen melden dat we een geschikte ruimte hebben gevonden:

  • Woensdagochtend zullen er twee lessen worden gegeven in Gymzaal de Grote Boel in Nijmegen Noord, achter Kindcentrum de Uitdaging. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt uitstekende faciliteiten voor onze lessen.

Start van de ouder-kind lessen

Vanaf maandag 19 augustus starten de ouder-kind lessen weer. Vraag een gratis proefles aan of schrijf jouw kind vast in voor een van de lessen, zodat jouw kind verzekerd is van een plekje in het nieuwe seizoen.

We kijken er weer naar uit om samen een nieuw seizoen vol plezier en beweging te starten. Vraag een gratis proefles aan of schrijf jouw kind direct in via onderstaande link. Tot snel bij Peuter- en Kleutergym Nijmegen!

Deel dit bericht

Lees meer over Peuter- en kleutergym Nijmegen