Nieuws & Blogs

Voorinschrijving Herfstvakantie

Voorinschrijving Herfstvakantie

De herfstvakantie komt eraan! En dat betekent dat de Speel- en beweegkampjes weer van start gaan. Na het enorme succes van de zomervakantie zijn we klaar om er opnieuw een fantastische week van te gaan maken. We kunnen niet wachten om jullie kinderen opnieuw te verwelkomen voor ochtenden vol plezier, beweging en nieuwe avonturen!

Waarom nu inschrijven? De voorinschrijvingen voor de Speel- en beweegkampjes in de herfstvakantie zijn nu geopend! Dit is je kans om jouw voorkeursdagen en locaties door te geven. Op basis van deze voorinschrijvingen stellen we de definitieve planning samen, zodat we een programma kunnen aanbieden dat zoveel mogelijk aansluit bij jullie wensen.

Wat je kunt verwachten:

  • Locaties: Er kan gekozen uit de volgende gymzalen: gymzaal de Stelt in Lent, gymzaal de Weezenhof in Nijmegen en gymzaal De Grote Boel in Nijmegen Noord.
  • Leeftijden: De kampjes zijn onderverdeeld in een Peutergroep (2,5 tot 4 jaar) en een Kleutergroep (3,5 tot 6 jaar), zodat de activiteiten optimaal aansluiten bij de ontwikkelingsfase van je kind.
  • Tijden: De kinderen worden tussen 08:45 en 09:00 uur gebracht en kunnen om 12:15 weer worden opgehaald.

 

Meer weten? Wil je meer informatie over de Speel- en beweegkampjes? Klik dan op de onderstaande link voor uitgebreide details. Mocht je daarna nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Mis het niet! De Speel- en beweegkampjes zijn de perfecte manier om je kind een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dus, is jouw kindje in de herfstvakantie tussen de 2,5 en 6 jaar oud? Vul dan nu jullie voorkeuren in via de onderstaande link en verzeker je van een plek in dit fantastische avontuur! 

Mocht jouw kind nog niet de juiste leeftijd hebben voor de desbetreffende groep, maar denkt je dat hij/zij het wel aankan? Geen probleem! Neem dan even contact met ons op, zodat we kunnen bespreken wat er mogelijk is.

Deel dit bericht

Lees meer over Peuter- en kleutergym Nijmegen