Meedoen regelingen

Ieder kind heeft het recht om te sporten. Daarom zijn er voor ouders met een laag inkomen vanuit de gemeente speciale meedoen regelingen beschikbaar gesteld. De regelgeving hiervan is per gemeente verschillend. Op dit moment werken wij samen met de onderstaande regelingen. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de meedoen regelingen per gemeente.

Stichting Leergeld Nijmegen

Heb jij kinderen vanaf 0 t/m 17 jaar? Heb je een laag inkomen? En woon je in de gemeente Nijmegen? Dan heeft jouw gezin recht op hulp van Leergeld Nijmegen.

Leergeld 2stromenland

Stichting Leergeld 2stromenland is er speciaal voor kinderen vanaf 0 t/m 17 jaar. Heb je een laag inkomen? En woon je in gemeente Beuningen, Druten, Wijchen en West Maas en Waal? Dan heb je recht op een voergoeding. Het aanbod is voor iedere leeftijd verschillend.

Heumenstegoed

Heeft u een laag inkomen? En woont u in de gemeente Heumen? Dan zijn er verschillende financiële regelingen voor u. Neem een kijk via de link op de website.

Gelrepas

Personen met een laag inkomen in de gemeenten Arnhem, Duiven, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar krijgen de pas gratis. Op de Gelrepas staat een tegoed speciaal voor jou. Dit besteed je o.a. aan sport.

Lees meer over Peuter- en kleutergym Nijmegen

Speel- en beweegkampje

In de herfstvakantie

De voorinschrijvingen voor de Speel- en beweegkampjes in de herfstvakantie zijn nu geopend! Vul jouw voorkeursdagen en locaties in, zodat we de definitieve planning kunnen samenstellen. 

We hopen jullie snel weer te zien voor een nieuwe ronde vol speelplezier en beweging!

Inschrijven